Te asteptam si pe retelel sociale

Gambling

Jocurile de noroc: atrag sau nu generația tânără?

Milioane de oameni se adună, în fiecare an, în cazinourile fizice și online pentru a juca jocuri de noroc. Singura problemă a industriei este că tinerii nu par atrași de asemenea activități la fel de mult ca generațiile anterioare.

Acest lucru nu înseamnă că sălile sau site-urile de specialitate sunt în pericol de a nu mai fi atât de profitabile. Însă, se pare ca unele jocuri, în special mașinile cu sloturi, nu prezinta interes pentru generația Millennials.

Cazinourile vor exista în continuare, chiar dacă nu vor face schimbări majore. Totuși, acestea își propun să atragă mai mult generațiile tinere, pentru ca, pe viitor, să își asigure câștiguri mai mari.

Acestea fiind spuse, mai jos găsești o scurtă analiză a stării actuale a cazinourilor:

Multe cazinouri sunt dependente de mașinile cu sloturi

În prezent, piața este dominată de aceste aparate. În acest sens, atât cazinourile online, cât și cele fizice au zeci de jocuri ca la aparate pentru clienții lor.

De mult timp, aceste mașinării generează cele mai mari venituri. Mai mult, ele continuă să domine piața datorită modernizării tehnologiei. Aceste jocuri au, acum, grafică 3D, runde bonus detaliate, coloane sonore, animatii si teme interesante.

Millennials nu joacă la păcănele

O mare problemă a cazinourilor este că majoritatea tinerilor nu joacă. Cercetările arată că doar 44% din noua generație alege sloturile, față de 72% din cea mai veche. 

Același studiu arată că adulții tineri își cheltuiesc banii, atunci când călătoresc, în alte locuri decât în cazinouri, preferând barurile, restaurantele, cumpărăturile și spectacolele. 

Unul dintre motivele principale, pentru care tinerii nu sunt interesați de aceste activități este faptul că au crescut în altă eră tehnologică. Totul, de la smartphone la jocurile video pe consolă, a dus lucrurile la un alt nivel.

Millennials sunt, evident, mulțumiți de smartphone-uri. La urma urmei, ei petrec, în medie, 18 ore pe zi lipiți de telefoanele lor sau de alte dispozitive. Gadget-urile sunt mai atractive, deoarece oferă numeroase aplicații și posibilitatea de a efectua multe activități diferite.

În ceea ce privește jocurile pe consolă, produsele de pe piață au revoluționat industria, . fiecare prezentând o grafică uimitoare și funcții aprofundate.

Nici sloturile nu au rămas neschimbate. Acestea au fost modernizate, pentru a nu-si pierde fanii. Astfel, grafica, caracteristicile bonus, efectele de sunet și animațiile s-au îmbunătățit foarte mult în ultimii 20 de ani.

Tocmai aceste noutăți i-au convins pe oameni să continue să joace și astăzi. Majoritatea jucătorilor se bucură de grafica realistă și de noile concepte introduse pe platformele online, dar și la aparatele din sălile de jocuri de noroc.

Acestea fiind spuse, sloturile mai au încă un drum lung de parcurs pentru a egala smartphone-ul și jocurile pe consolă. Generațiile tinere sunt bombardate de informații și de noutăți, așa că este foarte greu să li se mențină atenția asupra acestui subiect, mai ales când vorbim și de investiții financiare.

Sursă: pinterest.com

Citeste mai multe!