Joaquin, căpitanul lui Betis Sevilla, şi-a anunţat retragerea la finalul sezonului

Joaquin Sanchez (41 de ani), căpitanul lui Betis Sevilla, a anunţat că se va retrage din activitate la finalul acestui sezon.

Mijlocaşul ofensiv al clubului Betis Sevilla se va retrage după o carieră de 23 de ani la nivel profesionist.

„Viaţa este o evoluţie constantă. Cheia este să punem puţină artă în orice. Drumul este plin de emoţii. Acea noapte magică de aprilie în care am putut să-mi îndeplinesc un vis.

Ce repede trece timpul! Nimic nu este pentru totdeauna, spun ei, dar greşesc. Nu cunosc ei arta? Este inspiraţie, emoţie şi transformare.

Timp de 23 de ani am încercat să fac din fotbalul meu o artă şi să fiu amintit din generaţie în generaţie. De la clasic la contemporan.

Singurul lucru care mai rămâne de făcut este să îmi atârn în cui ghetele, arta mea. O fereastră către eternitate”, a spus Joaquin.

Joaquin a evoluat la patru echipe; Betis Sevilla, FC Valencia, Malaga şi AC Fiorentina. El a adunat 521 de meciuri oficiale pentru Betis, cu 68 de goluri marcate.

În palmares, Joaquin are trei Cupe ale Spaniei, două cu Betis (2005, 2022) şi una cu Valencia (2008).

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...