Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Jiul Petrosani se intareste pentru sezonul viitor

Managerul general al Jiului, Ioan Sdrobis, a declarat, joi ,ca ar vrea sa transfere trei jucatori de la echipa de Liga a II-a, Minerul Lupeni. Dupa declaratia antrenorului Minerului, jucatorii vizati sunt: Itu, Neagu si Vezan.

„Imi place mult de Vezan. Chiar daca nu a jucat prea bine in ultimele meciuri, eu il consider un jucator cu reale calitati, care ne-ar putea ajuta. Am inteles ca are oferta si de la Pandurii. E decizia lui unde vrea sa plece. Oricum, el trebuie sa slabeasca vreo patru kilograme pentru a reveni la greutatea optima. Itu si Neagu sunt si ei jucatori interesanti pentru Jiul si vom incerca sa ii aducem din vara”, a spun Sdrobis.

Cei de la Jiul au mai declarat ca au reusit sa semneze precontracte cu sase internationali de juniori si negociaza cu alti patru.

„Ne-am pus deja de acord asupra strategiei pe care o vom folosi din sezonul viitor si sunt sigur ca vom face treaba buna. Am semnat cu sase jucatori care sunt titulari in echipele nationale de juniori ale României si suntem in discutii avansate cu alti patru. Ne vom uita foarte atent si in propria pepiniera, deoarece putem gasi oricand un talent”, a incheiat managerul Jiului.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: