Jandarmeria: Suporterii Stelei, cei mai violenti

0
116

Cei mai violenti suporteri, potrivit bazei de date a Jandarmeriei Romane in care figureaza aproximativ 2000 de persoane, sunt simpatizantii echipei Steaua, galeria acestei formatii fiind implicata de cele mai multe ori in incidente pe stadioane sau in apropierea lor.

Potrivit Jandarmeriei, 214 membrii ai galeriei steliste figureaza in baza de date, locul doi fiind ocupat de suporterii olteni, iar pe locul trei rapidistii (150). Suporterii echipei din Stefan cel Mare sunt pe locul patru in datele mentionate, aproape 120 de sustinatori dinamovisti fiind in atentia fortelor de ordine. De asemenea, galeriile Poli Timisoara si Farul Constanta au cate 90 de suporteri in atentia jandarmilor. Singura echipa care evolueaza in Liga I si ai carei suporteri nu se regasesc pe listele Jandarmeriei este Dacia Mioveni. Anul acesta, spun jandarmii, si suporterii Gloriei Bistrita au fost linistiti.

Baza de date cuprinde aproape 2000 de persoane cu varste cuprinse intre 14 si 50 de ani.

Datele Jandarmeriei arata ca peste 170 de suporteri au dosare penale pentru infractiuni comise cu ocazia unor meciuri de fotbal si ca alti aproape 1800 au fost sanctionati cu amenda cuprinsa intre 2500 si 7500 de lei. Toti au fost inclusi in baza de date a Jandarmeriei, pentru 36 dintre ei instantele de judecata au hotarat interzicerea accesului pe stadioane pe perioade cuprinse intre sase luni si trei ani, iar in cazul a 114 suporteri exista propuneri de interzicere a accesului pe stadioane. (NewsIn)  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here