Jackpot de Halloween la loteria Powerball de peste 1 miliard de dolari

Jackpotul extragerii organizate în seara de Halloween de loteria americană Powerball a depăşit 1 miliard de dolari.

Persoana câştigătoare va putea să opteze fie pentru a primi suma unică de 497,3 milioane de dolari în numerar. Fie pentru a încasa sume anuale de mai multe milioane de dolari de-a lungul unei perioade de 29 de ani.

Jackpotul este al doilea ca valoare din istoria acestei loterii, fiind depăşit doar de premiul de 1,585 de miliarde de dolari din 2016. Care a fost împărţit între trei câştigători din statele California, Tennessee şi Florida.

Biletele pentru extragerea de luni seară au costat 2 dolari.

Câştigătorii trebuie să ghicească toate cele şase numere norocoase, inclusiv numărul special final. Şansele de a câştiga acest jackpot sunt de 1 la 292,2 milioane, au precizat reprezentanţii loteriei americane.

A fost pentru cea de-a şasea oară în istoria loteriei Powerball când jackpotul său a depăşit pragul de 700 de milioane de dolari.

Ultima oară când un jucător a câştigat jackpotul oferit de Powerball s-a întâmplat pe 3 august 2022. Când un american din statul Pennsylvania a încasat marele premiu de 206 milioane de dolari. De atunci, 37 de extrageri consecutive s-au încheiat fără a avea un câştigător al marelui premiu.

Stiri recente

Răzvan Lucescu a câștigat cu PAOK Salonic campionatul în Grecia. Ce a spus antrenorul român

PAOK Salonic, echipa unde antrenează Răzvan Lucescu, e campioana Greciei. Trupa românului a câștigat cu 2-1 partida cu Aris. PAOK...