Ivaşka – Ungur, primul meci al întâlnirii Belarus – România, din Cupa Davis (LIVE la Digi Sport)

Adrian Ungur, locul 313 ATP, îl va întâlni pe Ilia Ivaşka, numărul 175 mondial, vineri, de la ora 10.00, în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis dintre Belarus şi România, care se desfăşoară în acest weekend la Minsk, în direct pe canalele Digi Sport.

Conform tragerii la sorţi, în al doilea meci al zilei vor fi adversari Marius Copil, locul 129 ATP, şi Egor Gherasimov (341 ATP).

Sâmbătă, de la ora 12.00, este programat meciul de dublu Egor Gerasimov/Max Mirnîi – Nicolae Frunză/Horia Tecău, iar duminică, de la ora 10.00, vor avea loc confruntările de simplu Ilia Ivaşka – Marius Copil şi Egor Gherasimov – Adrian Ungur.

“Am venit aici (la Minsk, n. red.) cu o echipă mare, suntem optimişti şi ştim că este un meci foarte important pentru noi. Horia a câştigat medalia de argint la Jocurile Olimpice şi suntem foarte mândri de el şi de coechipierul lui de la Olimpiada şi de la Cupa Davis, Florin Mergea, care, din păcate, nu a putut veni cu noi. Oricum, Horia a jucat foarte bine în trecut alături de Marius Copil în Cupa Davis, Marius a jucat bine cu Adrian Ungur, când au câştigat turneul de la Bucureşti, aşa ca suntem gata de meci”, a precizat Andrei Pavel, la conferinţa de presă.

Echipa de Cupa Davis a României întâlneşte Belarus în primul tur al Grupei I, zona Europa/Africa.

Programul complet
Vineri

Ilya Ivaşka vs. Adrian Ungur (10:00, Digi Sport 1);
Egor Gherasimov – Marius Copil (după ora 12:00, Digi Sport 1)

Sâmbătă

Egor Gherasimov/Max Mirnyi – Nicolae Frunză/Horia Tecău (12:00, Digi Sport 1)

Duminică

Ilya Ivaşka – Marius Copil (10.00, Digi Sport 1)
Egor Gherasimov – Adrian Ungur (după ora 12:00, Digi Sport 1)

Stiri recente

România a urcat pe locul 43 în clasamentul FIFA, după calificarea la Euro 2024

Naţionala de fotbal a României a urcat cinci poziţii şi se află pe locul 43 în clasamentul FIFA dat...