Iuliu Muresan: CFR Cluj are 20 de titulari in lot

Presedintele echipei de fotbal CFR Cluj, Iuliu Muresan (foto), se declara foarte multumit de valoarea jucatorilor sai si este de parere ca formatia antrenata de Ioan Andone are 20 de titulari.

“Am facut un lot foarte valoros, in care sunt cel putin 20 de titulari. Daca anul trecut erau cam 16, acum avem 20 de titulari si chiar 21, pentru ca de doua luni si jumatate negociem cu inca un jucator. Este doar o chestiune de zile pina cind el va fi prezentat”, a declarat joi, presedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Muresan.

Oficialul are cuvinte de lauda si la adresa noului tehnician al echipei, Ioan Andone, pe care il considera cel mai potrivit antrenor pentru CFR.

“Andone stie sa faca atmosfera foarte placuta in lot si chiar daca aceasta perioada de acumulari fizice este grea, cantonamentele decurg bine. Andone este un antrenor echilibrat, deschis si un bun profesionist, care a cistigat multe cupe si trofee“, a spus Iuliu Muresan.

Stiri recente

Atletico, Lazio, Dortmund şi Barcelona s-au calificat în optimile Ligii Campionilor

Atletico Madrid, Lazio Roma, Borussia Dortmund şi FC Barcelona s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.. Într-un meci...