Islanda-România, play-off-ul pentru EURO, se joacă în FIFA 20! LIVE, de la 18:30, la Pro X!

Semifinala noastră pentru Campionatul European a fost amânată, dar am mutat duelul în spațiul virtual! Joi, de la 18:30, susținem tricolorii! Întâlnirea va putea fi urmărită în direct la PRO X!

În contextul pandemiei, UEFA a mutat pentru 4 iunie partida Islanda-România programată inițial în această lună. La inițiativa FRF, cele două federații naționale au perfectat însă un duel virtual, pentru a le oferi pasionaților de fotbal și de e-sports un eveniment special!

Astfel, joi, pe 26 martie, în ziua în care era programată partida de la Reykjavik, naționalele de e-fotbal ale României și Islandei se vor întâlni în FIFA 20!

Pentru fiecare echipă vor evolua câte doi componenți, se vor disputa partide tur-retur, rezultând astfel patru meciuri. România va fi reprezentantă de Dan Buzărnescu (Universitatea Craiova) și Marius Bucur.

Partidele programate joi vor începe la ora 18:30. Rămâi pe canalele noastre de comunicare pentru a afla detalii legate de confruntarea noastră inedită cu nordicii!

Naționala de eFotbal a României este calificată la eEuro2020, un turneu dedicat echipelor naționale de eFotbal din Europa prin intermediul KONAMI eFootball PES 2020, joc dedicat UEFA EURO 2020. Echipa noastră s-a calificat după ce a câștigat grupa din care au mai făcut parte Portugalia, Slovenia, Scoția și Liechtenstein. 

Stiri recente

Ana Bogdan a câştigat turneul WTA Parma Ladies Open

Ana Bogdan a câștigat turneul WTA 125 Parma Ladies Open, după ce a învins-o în finală pe slovaca Anna...