Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Ionut Popa: Cu Farul imi lipseste o echipa intreaga

Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa (foto), s-a declarat, vineri, nemultumit de numarul foarte mare de jucatori absenti pentru partida de pe teren propriu, cu Farul Constanta, din etapa a XXXII-a a Ligii I.

„Inaintea meciului de la Bistrita, ma plingeam ca imi lipsesc opt jucatori. Acum cind nu pot conta pe 11 ce pot sa mai zic?! Cu Farul imi lipseste o echipa intreaga. Voi fi nevoit sa aduc mai multi jucatori de la echipa a doua si sa improvizez. Va fi foarte greu, dar asta nu inseamna ca acei jucatori nu vor face tot posibilul pentru a cistiga cele trei puncte puse in joc”, a declarat Ionut Popa.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: