Intrare gratuită pentru copiii la România-Andorra, din preliminariile Euro-2014

Partida România-Andorra din preliminariile Euro 2024 va fi închisă publicului larg, în urma deciziei UEFA. Dar copiii sub 14 pot intra gratis la meciul de pe 15 octombrie, ora 21:45.

Federaţia Română de Fotbal a elaborat, în urma deciziei UEFA, o procedură în acord cu normele forului continental şi legislaţia românească.

CINE ARE ACCES PE STADION

Copiii care nu au împlinit 14 ani din cadrul instituţiilor de învăţământ preşcolare sau şcolare, publice sau private, din cadrul academiilor şi şcolilor de fotbal şi orice alt sport, precum şi legitimaţi la cluburi cu grupe de copii şi juniori.

Fiecare grup organizat de 10 copii trebuie însoţit de un cadru didactic, antrenor sau părinte. Spre exemplu, la 23 de copii dintr-o unitate sunt necesari 3 însoţitori adulţi. Intrarea este gratuită pentru copii şi însoţitori!

CUM TE ÎNSCRII

Un reprezentant al conducerii instituţiei respective trebuie să acceseze platforma https://evenimente.frf.ro/romania-andorra/ şi să completeze formularul online. Odată cu mailul de confirmare va primi un formular de prelucrare a datelor personale ale copiilor, care trebuie completat şi returnat către FRF, conform instrucţiunilor, până la ora meciului. Înscrierile se pot face până pe 6 octombrie 2023, ora 15:00.

CUM INTRI ÎN POSESIA BILETELOR

După verificarea datelor, FRF va trimite pe mail biletele care vor fi printate de însoţitori. Cu această ocazie, FRF va furniza şi toate detaliile legate de accesul în incinta Arenei Naţionale şi organizarea grupurilor pentru acces.

DETALII IMPORTANTE

Orice responsabilitate legată de transportul copiilor până la stadion, participarea acestora la meci şi transportul lor de la stadion după finalul partidei aparţine exclusiv însoţitorilor şi unităţii care a încredinţat responsabilitatea acestora.

Din păcate, data şi ora de disputare a partidei nu au fost stabilite de FRF şi nici nu pot fi modificate.

Meciul va fi în direct la Prima TV şi Radio România Actualităţi.

“Ne dorim să organizăm un meci care să fie o experienţă deosebită pentru copii. Principala noastră grijă este ca aceştia să aibă parte de un eveniment reuşit. În colaborare cu autorităţile, vom face tot posibilul ca accesul copiilor în incinta stadionului să fie făcut cât mai facil şi vom lua măsuri suplimentare pentru securitatea copiilor. Avem experienţa din 2019 şi cu siguranţă vom reuşi să livrăm un eveniment extraordinar”, a declarat Alexandru Cândea, manager Departament Evenimente FRF.

GALERIA COPIILOR SE ÎNTOARCE DUPĂ FIX 4 ANI!

În octombrie 2019, tricolorii au mai beneficiat o dată de sprijinul copiilor. Meciul cu Norvegia, 1-1, disputat tot pe 15 octombrie, în aceleaşi condiţii, a adunat în tribunele Arenei Naţionale 29.854 de spectatori, copii sub 14 ani şi însoţitorii acestora.

Stiri recente

România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial, după victoria cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României a învins, la Herning, în grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...