INTERVIU Razvan Rat: Bulgarii sunt in coasta noastra

0
107

Răzvan Raţ şi-a revenit după accidentarea care l-a ţinut departe de gazon aproape o lună şi recunoaşte că abia aşteaptă meciul cu Olanda. Fundaşul lui Şahtior Doneţk vrea revanşa în faţa echipei lui Marco van Basten, care ne-a bătut de două ori în ultimele preliminarii, dar avertizează că trebuie să fim foarte atenţi cu bulgarii, pentru a nu rata al patrulea turneu final consecutiv. De asemenea, Raţ explică ce şanse are echipa sa de club în campionatul Ucrainei şi vorbeşte despre formaţiile surpriză din Liga I

Reporter: Răzvan, cum te simţi după această pauză forţată?
Răzvan Raţ: Acum sînt ok. Nu mai am nici o problemă. Sper să nu să mai întîmple nimic neprevăzut, pentru că nu mai vreau să aud de accidentări.
Reporter: Se apropie meciul cu Olanda.
Raţ: Este, poate, cea mai importantă partidă pentru noi. Dacă pierdem la Rotterdam, ne va fi foarte greu să ne calificăm, aşa că nu avem voie să plecăm învinşi de acolo. Trebuie să ne gîndim că bulgarii sînt în coasta noastră şi avem meciul direct în deplasare.  

“Vom face tot ce-i posibil să ne luăm revanşa cu Olanda”    

Reporter: Selecţionerul Van Basten se confruntă cu anumite probleme cauzate de accidentări. Putem profita de acest lucru?
Raţ: Într-adevăr, ar putea fi şansa noastră. Totuşi, Olanda e Olanda. Van Basten are superjucători. Indiferent de cei indisponibili, au de unde să aleagă. În plus, ne-au bătut de două ori în ultimele două meciuri. De aceea sîntem obligaţi şi vom face tot ce-i posibil să ne luăm revanşa.

Continuarea in Sport Magazin powered by Kicker de luni, 12 martie 2006

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here