Industria sportului. Studiu de caz Kangoo Jumps – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de joi, 24 noiembrie, ora 22:00, de la Canal 33, o va avea ca invitată pe Kinga Sebetyen, trainer coordonator kangoo jumps.

Kangoo Jumps este un brand de top recunoscut la nivel mondial pentru antrenamente bazate pe recuperare medicală și sportivă, realizate pe ghetele special dezvoltate pentru acest lucru. Viziunea Kangoo Jumps este de a crea un nou mod de viață care să combine sănătatea, fitnessul și distracția.

În emisiunea moderată de Romeo Chiriac se va vorbi despre industria sportului, având ca studiu de caz Kangoo Jumps. Kinga, cea care a facut celebru fenomenul Kangoo Jumps în toată lumea, a reușit o performanță extraordinară.

A pus România în Cartea Recordurilor, peste 1500 de persoane participând în Oradea la cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie.

 • Trainer Coordinator Kinga a inceput activitatea sportiva la 20 de ani, este lector la Federaţia Română “Sportul pentru Toţi”
 • este creator de programe de reabilitare pe ghete rebound Fat Burning by Kinga, programe de slabit, membru fondator KAPO – sanatate pe ghete
 • Practică Kangoo Jumps din anul 2007. De atunci organizează cursuri pentru persoanele care doresc să devină instructori KJ.
 • A devenit primul distribuitor de sediul central din Europa, ca fiind distribuitor exclusiv nu numai în România cât şi în Serbia, Bulgaria şi Suedia.
 • A antrenat presenteri din România, Bulgaria, Serbia, a organizat mai multe sute de evenimente din întreaga lume. Festivalul Internaţional de Kangoo Jumps – Romania – Bucureşti în anul 2013, Bulgaria – Sofia Bulgaria în 2015.
 • De când a început activitatea Kangoo Jumps în România, Bulgaria, Serbia şi Suedia, peste 500 de persoane au absolvit cursurile organizate de Kinga. Și au devenit instructori internaţionali Kangoo Jumps.
 • a promovat acest sport susţinând prezentări, demonstraţii şi inaugurări de pe întreg teritoriul României.
 • din anul 2010 organizează în fiecare evenimente caritabile, prin intermediul Kangoo Club România, sub denumirea “Kangoo Jumps pentru viaţă”. Împreună cu Asociaţia “M.A.M.E.” sumele strânse fiind donate persoanelor nevoiaşe.

Kinga Sebestyén a pus Romania in Cartea Recordurilor. Peste 1500 de persoane au participat in Oradea la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din Istorie.
Kinga, cea care a facut celebru fenomenul Kangoo Jumps in toată lumea, a reusit o performanta extraordinara duminica, 13 octombrie, in Oradea. Peste 1500 de persoane, din intreaga tara si de peste hotare, s-au inscris si au participat la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie, un proiect initiat de Kinga Sebestyen, menit sa fie omologat de reprezentantii Cartii Recordurilor.

“Kangoo Jumps este sportul sanatatii si al fericirii!

 • Sunt atat de multi oameni in Romania si peste hotare care iubesc acest sport si il practica cu cea mai mare bucurie!
 • Ghetele autentice Kangoo Jumps au fost create in scop de recuperare medicala, astfel ca nu doar ca protejeaza articulatiile si coloana la sarituri. Dar lucreaza musculatura per ansamblu si ard grasimea mult mai repede decat in cazul altor sporturi.
 • s-a demonstrat beneficiile extraordinare ale acestui sport asupra sanatatii a numeroase de persoane cu diverse afectiuni, prin studiul medical KAPO – Sanatate pe ghete.
 • Kangoo Jumps facut corect, cu instructori acreditati si ghete originale, aduce beneficii indiscutabile asupra sanatatii si a siluetei.
 • In plus, spre deosebire de alte sporturi, il practici cu bucurie si placere de fiecare data. Nu e niciodata o corvoada.

Este momentul de a sărbători încheierea proiectului “KAPO –#OraDeAbaterecordul” odată cu confirmarea oficială a intrării în Guinness Book, a celei mai mari clase de kangoo jumps, eveniment ce a avut loc în 13 octombrie 2019, în Piaţa Unirii din Oradea.

Cartea Recordurilor

Confirmarea s-a făcut pe baza planului de lecţie, hărţii locaţiei, rapoartelor observatorilor oficiali şi a înregistrărilor staff-ului tehnic, filmărilor, pozelor etc.

Participarea activă a celor 1657 de persoane a făcut posibilă depäśirea semnificativă a recordului deţinut anterior de Germania.

Un eveniment de o asemenea amploare gândit de echipa KAPO: Kinga Sebestyen, Alin Iova, Pusa Maria Farcas şi Olivia Ligia Burta (cele patru nume fiind înscrise pe diploma de eveniment, alaturi de numele orasului Oradea şi a României

 • s-a putut organiza cu implicarea a numeroase instituţii/organizaţii de prestigiu de la nivel local şi naţional, a presei scrise, a televiziunilor, artiştilor profesionişti, a familiei KAPO, artisti profesionisti, ce se regăsesc pe afişul evenimentului!

Programele KAPO

Alături de echipa de medici KAPO, Olivia Burtă, Alin Iova şi Puşa Dorina Fărcaş, şi de un medic psiholog, s-a analizat cum influenţează sportul, în speţă Kangoo Jumps, starea psihică a celor care îl urmează

 • trei ore de Kangoo Jumps pe săptămână, exclusiv online, pentru ca oricine, din orice colţ al lumii, să aibă acces, plus cât o şedinţă psihologică de grup pe săptămână.

Ce este Kangoo Jumps?

Kangoo Jumps este un brand de top recunoscut la nivel mondial pentru antrenamente bazate pe recuperare medicală și sportivă, realizate pe ghetele special dezvoltate pentru acest lucru. Viziunea Kangoo Jumps este de a crea un nou mod de viață care să combine sănătatea, fitnessul și distracția.

KangooClub.ro este site-ul oficial al distribuitorului exclusiv în România și singurul loc unde găsiți ghetele Kangoo Jumps originale.

Ghetele sunt concepute pentru toate vârstele și nivelurile de antrenament și cel mai important, sunt foarte ușor de utilizat.

Acestea sunt rezultatul a peste 20 de ani de studii și dezvoltare și au fost create pentru a face antrenamente sigure și foarte distractive.

Diferite studii științifice efectuate de către Institutul de Tehnologie al Federatiei Elvetiene au comparat pantofii convenționali de alergare și ghetele Kangoo Jumps.

Acestea au demonstrat că sistemul de impact la protecție (IPS) patentat al ghetelor Kangoo Jumps nu numai că ajută la creșterea timpului de impact, dar îl și reduc cu până la 80%, în timp ce protejează gleznele, genunchii, șoldurile, regiunea lombară și coloana vertebrală.

Ghetele oferă o metodă sigura și eficientă pentru dezvoltarea musculară, îmbunătățirea sistemului cardiovascular, reducerea excesului de grăsime rapid, încetinirea procesului de îmbătrânire, asigurând fermitate pielii, promovarea echilibrului postural ideal, creșterea densității osoase, combaterea stresului prin eliberarea endorfinelor.


“Sanatate si bucurie prin Sport”

Locatia: Sala Polivalenta Bucuresti, 2 – 3 decembrie

Organizator : Federatia Romana Takewando WT CEO Apostol Constantinescu
Partener: Kangoo Jumps Romania CEO Kinga Sebestyen

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica Alegeri Potrivite.

Stiri recente

Valencia a interzis accesul Netflix pentru un documentar despre Vinicius

Marca notează că Valencia a interzis accesul Netflix pe stadionul Mestalla la meciul de sâmbătă, cu Real Madrid, în...