Indianapolis Colts si Chicago Bears isi vor disputa Super Bowl

0
115

Finala din 2007 a Northern Football League (NFL), celebra Super Bowl, va aduce faţă în faţă într-un meci istoric formaţiile Indianapolis Colts şi Chicago Bears.

Colts s-au calificat pentru prima dată în Super Bowl după 37 de ani, atunci însă formaţia era situată în oraşul Baltimore, în timp ce Bears au ajuns şi ei pentru prima dată în ultimul act după o pauză de 21 de ani.

Mai mult, pentru prima dată în istorie cele două finaliste sunt conduse de doi antrenori afro-americani, Tony Dungy la Colts şi Lovie Smith la Bears.

Colts a fost condusă în finala conferinţei sale cu 21-3 la pauză şi cu 34-31 cu un minut înainte de final de către marea favorită New England Patriots dar quarter-back-ul Peyton Manning a reuşit o lansare de excepţie pentru tânăra speranţă Joseph Addai şi acesta a marcat touch-down-ul decisiv astfel că Indianapolis Colts a învins cu 38-34 pe New England Patriots.

în cealaltă finală de conferinţă, Chicago Bears a zburdat în meciul cu New Orleans Saints impunându-se cu un categoric 39-14.

Finala Super Bowl va avea loc pe 4 februarie la Miami şi se anunţă ca de obicei un spectacol grandios în care 30 de secunde de reclamă televizată vor scoate sume impresionante din buzunarul firmelor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here