Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Încă o performanță pentru Bianca Andreescu! Canadianca intră în istorie

Câștigătoare a turneelor de la Indian Wells, Toronto și US Open, Bianca Andreescu (19 ani) s-a calificat și , în premieră, la Turneul Campioanelor. „A fost un an incredibil pentru mine și abia aștept să închei sezonul la Turneul Campioanelor de la Shenzen. Mereu am visat să joc în această competiție și sunt foarte mândră de munca depusă de mine și de echipa mea.”, a declarat Bianca Andreescu., care este în turul secund la Beijing.

Bianca a devenit cea mai tânără jucătoare care obține biletele pentru întrecerea de la finalul anului, după Caroline Wozniacki, în 2009. Turneul campioanelor va avea loc anul acesta la Shenzhen.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: