test

Încă un meci cu probleme în Bucureşti

După scandalul iscat de fani la meciul din campionatul naţional de handbal masculin dintre Dinamo şi Steaua, şi partida de hochei pe gheaţă dintre Steaua şi Sport Club Miercurea Ciuc a fost întreruptă din cauza incidentelor produse de fanii Stelei.

Impulsionaţi de o galerie frenetică, steliştii au dominat copios prima parte a jocului cu formaţia din Miercurea Ciuc şi în repriza a doua scorul era deja 5-1 pentru bucureşteni.

În acel moment, din cauza unor petarde aruncate de fanii Stelei din tribune, echipa ciucană a hotărât să părăsească gheaţa şi formaţia patronată de Kurko Janoş nu a mai revenit pentru continuarea jocului.

Conform regulamentului, Steaua va câştiga meciul cu Sport Club Miercurea Ciuc la masa verde, 5-0, însă o decizia finală va fi luată în zilele următoare.

Până atunci însă, duminică, de la ora 11.00, este programat jocul doi dintre Steaua Bucureşti şi Sport Club Miercurea Ciuc şi este interesant de văzut dacă ciucanii vor putea evolua sau nu.

Jandarmeria Română a asigurat paza cu un contingent de aproximativ 100 de jandarmi la meciul de astăzi însă până la urmă fanii Stelei tot au reuşit să introducă în patinoar mai multe petarde.

Stiri recente

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători. Cei 32 de jucători...