Încă un englez vrea să cucerească America

După fostul căpitan al Angliei, David Beckham, care va ajunge din vară la Los Angeles Galaxy, şi atacantul Robbie Fowler renunţă la fotbalul de pe Bătrânul Continent pentru a evolua în Statele Unite.

Unul dintre cei mai prolifici atacanţi ai lui FC Liverpool, fotbalist care nu a reuşit să se adapteze în altă parte deşi a căutat noi provocări, Robbie Fowler s-a remarcat prin eficienţa din faţa porţii adverse şi evoluţia din finala Cupei UEFA câştigată în urmă cu mai mulţi ani, 5-4 cu Deportivo Alaves.

Fowler a părăsit pe Liverpool în 2001 pentru Leeds United şi Manchester City, dar s-a reîntors la Liverpool în urmă cu aproape pe un an într-un moment în care fosta campioană a Europei avea probleme cu atacanţii.

între timp, Liverpool şi-a redresat situaţia atacanţilor iar Fowler, aproape 32 de ani, a fost trecut treptat pe linie moartă astfel că fotbalistul este tentat de un transfer în Statele Unite, la New England Revolution, pentru un salariu important.

Robbie Fowler a început fotbalul mare la 17 ani la Liverpool şi a marcat 162 de goluri în 372 de meciuri pentru Liverpool, Leeds United şi Manchester City, şi şapte goluri în 26 de selecţii la naţionala Angliei.

New England Revolution, vicecampioana Statelor Unite, este antrenată de un fost internaţional scoţian, Steve Nicol, şi are în componenţă jucători din Statele Unite, Trinidad Tobago, Guatemala, Bermuda, Noua Zeelandă, Grenada, Ţara Galilor, Coasta de Fildeş şi Irlanda, cele mai cunoscute nume fiind Avery John, Taylor Twellman, Steve Ralston sau Pat Noonan.
 

Stiri recente

Mbappé, invitat la un dineu la Palatul Elysee alături de preşedintele Macron şi emirul Qatarului

Kylian Mbappé a primit o invitaţie pentru a participa la un dineu oficial la Palatul Elysée alături de preşedintele...