Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Magazin TV

„Împreună Pentru România Modernă. Traseul tinerilor de la sport către business”, cu Mircea Barna

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, l-a avut ca invitat special pe antreprenorul Mircea Barna, Maestru Emerit al Sportului.

Moderatorul Romeo Chiriac a discutat cu fostul component de baza și conducător de joc al echipei de baschet Universitatea Cluj și al echipei naționale și cu terapeuta Ileana Vlăduț despre programele pe care le-a lansat care vin în ajutorul tinerilor.

Pasiunea şi iubirea pentru spaţial natal și dorința de a-i ajuta pe tineri l-au făcut pe Mircea Barna să fondeze Asociația Împreună Pentru România Modernă sub îndrumarea căreia funcționează divizia de business InsightsRomânia,

un proiect de suflet pentru dezvoltarea sportivă, economică, financiară, antreprenorială și personală a României de astăzi.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: