iencsi: „Cewahlaul poate emite pretentii in Liga I”

Adrian Iencsi este fericit ca a semnat cu Ceahlaul Piatra Neamt.

„Sînt din nou acasă şi era normal să se întîmple aşa ceva. Este oraşul unde m-am născut şi unde întotdeauna m-am simţit extraordinar. Spun că am venit la o echipă care emite pretenţii, chiar dacă momentan traversează o perioadă mai puţin fastă în campionat. Sperăm cu toţii să urcăm în clasament după meciurile rămase de jucat în Liga 1 şi să fie bine pentru toată lumea”, a spus jucătorul.

Jucătorul în vîrstă de 32 de ani a menţionat că îşi doreşte salvarea echipei Ceahlăul de la retrogradare, deoarece astfel şi-ar prelungi angajamentul pentru încă două sezoane.

Iencsi a precizat că ar mai fi rămas să joace la Spartak Moscova, dar că responsabilii clubului rus au impus unele condiţii. „La Spartak am jucat timp de trei ani, contractul cu ei fiind încheiat recent. Aş mai fi rămas, numai că mi-au propus pentru un nou sezon condiţii cu totul diferite faţă de ceea ce avusesem pînă atunci”, a adăugat Adrian Iencsi.

Referitor la dorinţa sa de a se transfera la Leeds United, echipă pentru care a dat probe în Cipru, jucătorul a spus că a ajuns la concluzia că gruparea engleză are mari probleme financiare. „Cînd am plecat la probe cu ei, mă bătea gîndul să joc în Anglia. Dar, pînă la urmă, mi-am dat seama că nu era echipa care o voiam eu. Dînşii traversează o perioadă delicată. Au nevoie de jucători pe toate posturile, însă, personal, nu văd cum vor ieşi din impas, atît timp cît îi paşte falimentul. Iar şansele de evitare a retrogradării în Liga a treia din Anglia sînt foarte mici”, a mărturisit jucătorul.

Stiri recente

Naţionala a ajuns cu trenul la Munchen pentru meciul cu Ucraina de la Euro 2024

Echipa naţională a României a părăsit cantonamentul de la Würzburg, duminică, şi s-a relocat la München pentru confruntarea cu...