Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Iencsi a semnat cu Ceahlaul Piatra-Neamt

Fostul fundas rapidist Adrian Iencsi a semnat, aseara, o intelegere cu gruparea Ceahlaul Piatra Neamt, valabil pina la finalul sezonului 2006/2007.

Negocierile dintre Iencsi si oficialul de la Ceahlaul au fost demarate de citeva zile, in cele din urma partile ajungind la un acord pentru ca fundasul, liber de contract dupa despartirea de Spartak Moscova, sa revina la formatia la care a debutat in primul esalon si pentru care a evoluat in perioada 1993-1996.

De-a lungul carierei, Adrian Iencsi a mai evoluat la Rapid Bucuresti (1997-2004) si la Spartak Moscova, unde a jucat pina in 2006.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: