Ianis Hagi nu acuză șocul retrogradării la tineret

Ianis Hagi (22 de ani) a revenit la naționala de tineret a României, după o pauză de 17 luni, timp în care a fost chemat constant la naționala mare.

Mijlocașul lui Rangers a fost adus la naționala de tineret, după ce Adrian Mutu i-ar fi solicitat lui Mirel Rădoi acest lucru, având în vedere miza deosebită a meciului cu Danemarca U21 – calificarea la EURO 2021. Fiul lui Gică Hagi nu a făcut caz din această retrogradare, ba, din contră, a anunâat că e gata să pună umărul la o nouă calificare.

Fericit să fiu din nou aici, mândru să reprezint România și motivat să dau tot ce am mai bun. Meciul cu Danemarca are o importanță uriașă pentru noi, ne dorim enorm să ne calificăm la EURO U21. Am mai fost la un turneu final cu naționala de tineret și am simțit acea energie unică a unei competiții importante. Suporterii naționalei merită să se bucure din nou. Hai, România!”, a scris Ianis Hagi, pe pagina sa de Facebook.

Ultima oară când Ianis evolua la tineret se întâmpla în iunie 2019, la Campionatul European, unde reușea două goluri și o pasă decisivă în cele patru jocuri. Ulterior, Hagi nu a mai lipsit de la naționala mare, însă realizările nu au fost extraordinare – fără gol și o singură pasă decisivă în 14 meciuri.

România va întâlni Danemarca pe 17 noiembrie, la Ploiești, și în cazul unei victorii se va califica la Euro 2021.

Stiri recente

Gabriela Ruse, în semifinale la Trophee Clarins

Gabriela Ruse, 148 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. Ruse a învins-o în...