Ianis Hagi nu acuză șocul retrogradării la tineret

Ianis Hagi (22 de ani) a revenit la naționala de tineret a României, după o pauză de 17 luni, timp în care a fost chemat constant la naționala mare.

Mijlocașul lui Rangers a fost adus la naționala de tineret, după ce Adrian Mutu i-ar fi solicitat lui Mirel Rădoi acest lucru, având în vedere miza deosebită a meciului cu Danemarca U21 – calificarea la EURO 2021. Fiul lui Gică Hagi nu a făcut caz din această retrogradare, ba, din contră, a anunâat că e gata să pună umărul la o nouă calificare.

Fericit să fiu din nou aici, mândru să reprezint România și motivat să dau tot ce am mai bun. Meciul cu Danemarca are o importanță uriașă pentru noi, ne dorim enorm să ne calificăm la EURO U21. Am mai fost la un turneu final cu naționala de tineret și am simțit acea energie unică a unei competiții importante. Suporterii naționalei merită să se bucure din nou. Hai, România!”, a scris Ianis Hagi, pe pagina sa de Facebook.

Ultima oară când Ianis evolua la tineret se întâmpla în iunie 2019, la Campionatul European, unde reușea două goluri și o pasă decisivă în cele patru jocuri. Ulterior, Hagi nu a mai lipsit de la naționala mare, însă realizările nu au fost extraordinare – fără gol și o singură pasă decisivă în 14 meciuri.

România va întâlni Danemarca pe 17 noiembrie, la Ploiești, și în cazul unei victorii se va califica la Euro 2021.

Stiri recente

Ana Bogdan a câştigat turneul WTA Parma Ladies Open

Ana Bogdan a câștigat turneul WTA 125 Parma Ladies Open, după ce a învins-o în finală pe slovaca Anna...