Hizo: Am castigat cu sansa

Antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Hizo, a recunoscut ca echipa sa a castigat meciul cu Steaua si datorita sansei.

“A fost un joc aspru, dar am stiut de la început ca nu poate sa fie unul spectaculos, noi fiind în lupta pentru evitarea retrogradarii, iar ei în cea pentru accederea în Liga Campionilor. Am învins jucând cu un Andronic care a debutat la 17 ani într-un meci oficial în prima liga, cu Buhaescu de 18 ani, cu Neagu de 19 ani, care a dat si golul, cu Moraru, care a debutat si el la 20 de ani, si cu Zmeu, de 21 de ani. Am învins cu o echipa foarte tânara, dar plina de ambitie. Am avut si sansa, trebuie sa fim realisti. Nu a fost o revansa, am 32 de ani de antrenorat si la un asemenea nivel nu putem vorbi de razbunare”
, a spus Hizo.

Referitor la arbitraj, Hizo a declarat: “Gigi Becali acuza la fiecare meci arbitrajul. Eu sunt aici doar sa vorbesc de Vaslui. Nu am treaba cu arbitri si cu Steaua. Ati vazut ce s-a întâmplat la Nesu (n.r. – referire la o faza din minutul 30, când vasluienii au cerut al doilea galben si eliminare pentru fundasul stelist Mihai Nesu). Daca disec fiecare faza din meci, pot sa zic ca balanta arbitrajului înclina în defavoarea noastra”.

Stiri recente

Steaua şi Minaur Baia Mare şi-au aflat adversarele din optimile European Cup la handbal masculin

Steaua Bucureşti şi Minaur Baia Mare şi-au aflat, marţi, adversarele din optimile European Cup, după tragerea la sorţi de...