Herve Renard, selecționerul Arabiei Saudite, după înfrângerea cu Polonia: „Avem speranțe la calificare. Nu vom renunța”

Selecţionerul naţionalei Arabiei Saudite, Herve Renard, a declarat după înfrângerea de la CM 2022 din Qatar în faţa Poloniei, 0-2, că jucătorii săi își vor apăra şansele pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului Mondial.

„În ciuda înfrângerii cu Polonia, încă avem speranţe la calificare. Nu vom renunţa, ne vom juca şansele până în ultima secundă. Din păcate, cu Polonia trebuia să fim eficienţi, dar nu am fost, însă nu ne vom da bătuţi. Eu sunt foarte mândru de jucătorii mei, iar drumul nostru în Qatar nu este încă încheiat. Vrem să câştigăm ultimul meci”, a spus Renard.

Selecţionata Poloniei a învins echipa Arabiei Saudite cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă, pe Education City Stadium din Doha, într-un meci din Grupa C a Cupei Mondiale Qatar.

Herve Renard, selecționerul Arabiei Saudite, după înfrângerea cu Polonia: „Avem speranțe la calificare. Nu vom renunța”

Polonezii au reuşit prima lor victorie la turneul din Qatar, după remiza cu Mexicul (0-0), prin golurile marcate de Piotr Zielinski (39), Robert Lewandowski (82), în timp ce saudiţii, care veneau după succesul răsunător contra Argentinei, din prima etapă, cu 2-1, au avut şansa de a reveni în meci, dar au ratat un penalty.

Meciul a fost unul de luptă în prima sa parte, cu multe dueluri aspre, din care Polonia, mai solidă fizic, a ieşit câştigătoare.

Sâmbătă are loc şi celălalt meci al grupei, Argentina – Mexic (Lusail Stadium – Al Daayen, 21:00).

Ultimele partide din grupă se vor juca pe 30 noiembrie, Polonia – Argentina (Stadium 974 – Doha, 21:00) şi Arabia Saudită – Mexic (Lusail Stadium – Al Daayen, 21:00).

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...