Herbalife va susține Jocurile Nationale Special Olympics 2017

Herbalife Nutrition România, companie internaţională din domeniul nutriţiei, va susţine Special Olympics România pentru ediţia din 2017 a Jocurilor Naţionale Special Olympics ale României, care vor începe pe 2 iunie în Baia Mare, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

Herbalife va sponsoriza o parte din echipamentele folosite de sportivi şi va furniza 700 de sticle de apă şi 700 de rucsaci sport.

Jocurile Naţionale Special Olympics România reprezintă cea mai mare competiţie de nivel naţional pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale din România, în 2017. Timp de trei zile, delegaţii de peste 300 de sportivi din toate judeţele ţării şi din Bucureşti, alături de antrenori, voluntari şi medici, se vor întâlni la Baia Mare, unde vor participa la patru competiții sportive: înot, atletism, bocce şi baschet.

”Suntem încântaţi să ne asociem cu o companie care are un angajament atât de ferm pentru sănătate, diversitate şi un stil de viaţă activ. Fiind unul din partenerii pe termen lung pe care îi avem în România, Herbalife promovează misiunea noastră în cadrul comunităţii  şi ne oferă sprijinul său pentru ca sportivii Special Olympics să-şi atingă potenţialul maxim,” a declarat Dl. Cristian Ispas, Directorul Naţional al organizaţiei Special Olympics România.

Dl. Romeo Căzănescu, Country Director, Herbalife România, Moldova şi Ungaria, a adăugat: ”Susţinerea unui stil de viaţă activ şi sănătos face parte din angajamentul nostru pe termen lung. Ne bucură că putem susţine o iniţativă sportivă extraordinară ca aceasta, care promovează valorile reale pe terenul de joc, dar şi în viaţă. Voinţa, creativitatea şi eforturile susţinute ale sportivilor sunt repere solide, la care ar trebui să ne raportăm cu toţii – şi, din acest motiv, fiecare dintre ei este un învingător. Le dorim mult succes şi rezultate excelente la Jocurile Naţionale din acest an!”

Special Olympics_Jocurile Nationale Baia Mare

Despre Special Olympics
Special Olympics este o mișcare globală care valorifică potențialul uman prin puterea transformatoare a sportului. Special Olympics ajută persoanele cu dizabilități intelectuale să fie acceptate și implicate ca membri activi ai comunităților din care fac parte, pentru a crea o societate respectată și incluzivă pentru noi toți. Folosind sportul drept catalizator, împreună cu programele colaterale de sănătate și educație, Special Olympics luptă împotriva pasivității, nedreptății și intoleranței. În România din 2003, Special Olympics a ajutat, până în prezent, peste 25.000 de copii, tineri și adulți cu dizabilități intelectuale să fie cetățeni activi ai comunității.
Informații despre Special Olympics România sunt disponibile pe website-ul oficial (www.specialolympics.ro) și pagina oficială de Facebook (www.facebook.com/SpecialOlympicsRomania).

(de Teodor Chiriac)

Stiri recente

Grupul Rapidistilor Aristocrati, super bilet câștigător în Super Social!

Grupul Rapidistilor Aristocrati are un super bilet câștigător în în SuperSocial Superbet Hai și tu în SuperSocial, inspiră-te din cele...