HCM Constanta acuza arbitrajul din meciul cu Steaua

Elevii lui Lucian Rasnita au acuzat arbitrajul dupa finala Cupei Romaniei pierduta, joi seara, in fata Stelei, scor 26-31, fiind de parere ca formatia bucuresteana nu avea nevoie de ajutorul arbitrilor pentru a castiga acest meci. „Nu cred ca era nevoie ca Steaua sa fie ajutata de arbitri pentru a cuceri trofeul, cum s-a intamplat in aceasta seara. Ei au castigat pe merit, au jucat mai bine in momentele cheie”, a afirmat interul stanga al constantenilor, George Buricea.

„Suntem foarte mahniti pentru ca azi n-am putut continua seria succeselor din acest sezon. Multumim fanilor nostri care a venit tocmai de la Constanta la Brasov, sa ne sustina, pacat insa ca nu i-am recompensat cu o victorie”, a spus extrema dreapta a echipei HCM Constanta, Mihai Timofte.

Portarul care a adus Steaua in finala Cupei Romaniei, stefan Laufceac, a afirmat: „Este o victorie mare pentru noi. Am facut o a doua repriza foarte buna. A fost un meci special, in care ne-am impus datorita plusului de luciditate”.

Interul stanga al Stelei, Alin Sania, a explicat care este situatia in acest moment intre cele doua echipe: „Ne-am luat revansa in fata HCM-ului, dupa ce constantenii au castigat campionatul. Putem spune ca este 1-1 in disputa din acest sezon, dintre HCM si Steaua”.