Handbal / UCM Resita, in semifinalele Challenge Cup

0
108

Revelaţia campionatului naţional de handbal masculin, UCM Reşiţa, a învins cu 33-23 pe Kaustik Volgograd şi s-a calificat în semifinalele Cupei Challenge, salvând onoarea României în cupele europene.

După ce a pierdut cu 24-30 turul de la Volgograd, cu Kaustik, reşiţenii lui Aihan Omer îşi făceau speranţe mici că pot întoarce rezultatul şi pot obţine o calificare istorică în semifinalele unei cupe europene.

Mai mult, prima repriză a returului de la Reşiţa a arătat un meci echilibrat în care ruşii s-au menţinut constant în plasa echipei noastre iar la pauză UCM conducea doar cu 17-14.

însă, în partea a doua, cu sârbii Duşan Pasic şi Bojan Butulja în prim plan, primul autor a 10 goluri, al doilea autor a opt goluri, susţinuţi excelent de Adrian Tucanu, Mihai Rohozneanu sau portarul Cristian Ionescu, jucătorii noştri au reuşit să se desprindă şi să întoarcă rezultatul din tur.

Pe final, elevii lui Aihan Omer au făcut şi spectacol reuşind câteva faze senzaţionale iar UCM Reşiţa a învins cu 33-23 pe Kaustik Volgograd, consfinţindu-şi calificarea în semifinalele Cupei Challenge.

Alături de UCM Reşiţa s-au mai calificat în semifinalele Cupei Challenge Locomotiv Celiabinsk, 57-51 scor general cu Superfund din Austria, HK Drammen, 63-56 scor general cu Lovcen, şi Zaglebie Lubin, formaţie ce a câştigat prima manşă de la Konjuh Zivnice cu 36-29.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here