Handbal / Start in Campionatul Mondial

Ediţia din 2007 a Campionatelor Mondiale de handbal masculin debutează vineri în Germania, la Berlin, cu partida dintre echipa gazdă şi selecţionata Braziliei, meci contând pentru grupa C, grupă din care mai fac parte Polonia şi o altă reprezentantă a Americii de Sud, Argentina.

La această ediţie participă 24 de echipe, printre care foarte multe nume exotice, împărţite în prima fază în şase grupe a câte patru echipe. Primele două clasate din fiecare grupă se califică mai departe într-un tur în care vor exista două grupe de câte şase formaţii, grupa M I, primele două clasate din grupele A, B şi C, şi grupa M II, primele două clasate din grupele D, E şi F.

în cele două grupe de câte şase formaţii echipele vor juca fiecare cu fiecare, exceptând formaţiile care vin din aceeaşi grupă şi al căror rezultat din runda preliminară va fi luat în consideraţie. Primele patru clasate din grupele M I şi M II vor juca în sferturile de finală.

Echipele de pe locurile trei din grupele preliminare A – F vor fi împărţite în două grupe a câte trei formaţii şi vor juca meciuri de clasament pentru locurile 13-18, iar ultimele clasate din grupele A – F vor fi de asemenea împărţite în două grupe de câte trei formaţii şi vor juca meciuri de clasament pentru locurile 19-24.

Partidele se vor juca la Wetzlar, Magdeburg, Berlin, Halle, Bremen, Kiel, Stuttgart, Mannheim, Dortmund, Lemgo, Koln şi Hamburg, urmând ca finalele, programate pe 4 februarie, să se dispute la Koln.

AmosNews. 

Stiri recente

Cum a vrut să se sinucidă Bănel după autogolul cu Real Madrid

https://www.youtube.com/watch?v=fvinviuMPB4&t=2s Bănel Nicoliță a povestit în cadrul Podcastului Business Philosophy cum a vrut să se sinucidă după autogolul cu Real...