Handbal / HCM Constanta a mai facut un pas spre titlu

Campioana en-titre a României la handbal masculin, HCM Constanţa, este tot mai aproape de a-şi păstra titlul după ce a trecut fără probleme de ultima dintre cele mai importante adversare, 43-25 cu Minaur Baia Mare.

Cu trei puncte avans faţă de Steaua şi patru faţă de Dinamo, HCM Constanţa ar mai fi avut puţine şanse să piardă puncte în ultimele cinci etape din Liga Naţională de handbal masculin iar un meci periculos era cel de acasă cu Minaur Baia Mare, formaţie ce învinsese Steaua cu câteva etape înainte.

Cu toate acestea, deşi Minaur a mers la Constanţa din postura echipei de pe locul şase care luptă pentru un loc în cupele europene, HCM s-a distrat în disputa cu băimărenii şi s-a impus fără drept de apel, 43-25.

Fără să forţeze, elevii lui Lucian Râşniţă au reuşit o evoluţie consistentă şi sigură prin care nu au lăsat nici o şansă adversarilor, Rudi Stănescu, Marius Stavrositu, Sandu Iacob, Laurenţiu Toma sau Kazic zburdând pe teren.

Astfel, cel puţin pentru moment HCM Constanţa s-a distanţat la cinci puncte de Steaua şi la şase de Dinamo, având şanse infime să mai piardă titlul naţional.

Stiri recente

Constantin Brâncuși a fost clopotar, corist și paraclisier

https://www.youtube.com/watch?v=_MYuJim9QQU&t=488s Strănepoata lui Constantin Brâncuși a vorbit în cadrul podcastului Business Philosophy despre relația maestrului cu Dumnezeu ți despre faptul...