Halep și Cîrstea s-au calificat în sferturi la Madrid Open. Begu, învinsă în optimi

Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au calificat în sferturile de finală ale Madrid Open, în timp ce Irina-Camelia Begu a fost eliminată în optimile de finală ale acestui turneu.

Simona Halep a învins-o, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-4, pe australianca Samantha Stosur, calificându-se în sferturile de finală ale Madrid Open. În faza următoare, Simona va juca contra jucătoarei Coco Vandeweghe (SUA).

De asemenea, Sorana Cîrstea şi-a egalat performanţa din 2016 și s-a calificat în sferturile de finală ale acestui turneu, după ce a învins-o pe japoneza Misaki Doi (53 WTA), scor 7-5, 3-6, 6-1. Calificarea în sferturi este recompensată la Madrid cu 131.000 de euro şi cu 215 puncte WTA.

Irina-Camelia Begu, a fost învinsă în optimile de finală ale turneului organizat de Ion Ţiriac şi dotat cu premii în valoare totală de 5.924.318 dolari. Irina a fost învinsă de Kiki Bertens (Olanda), scor 6-1, 7-5, după o oră şi 28 de minute de joc. Pentru prezenţa în optimi de finală la Madrid, Begu va primi 120 de puncte WTA şi un cec în valoare de 68.010 euro.

Stiri recente

Emmanuel Macron s-a pozat cu un tricou al echipei Boca Juniors, primit cadou de la noul preşedinte al Argentinei

Javier Milei, noul preşedinte al Argentinei, ales în noiembrie, i-a oferit lui Emmanuel Macron un tricou al echipei argentiniene...