Halep, la revenirea de la Miami: Nu ştiu cât voi mai juca, dar voi juca de plăcere 

Simona Halep a declarat la revenirea de la Miami că nu ştie cât timp va mai juca, dar vrea să joace de plăcere.

”Trebuie să mă apuc de muncă. Mi-a plăcut mult să revin pe teren, a fost o bucurie enormă. Îmi era dor să intru pe teren, de tot ce însemna tenisul, am zâmbit pentru că aveam şi familia acolo şi prietenii apropiaţi.

Cu Darren Cahill a fost o revedere plăcută, noi suntem prieteni deja, am câştigat un om foarte valoros în cariera mea. Şi cu colegele din circuit a fost o revedere okăcută.

A fost un sentiment plăcut, le mulţumesc lor şi familiei că au fost alături de mine”, a spus Halep..

Ea a precizat că nu ştie la ce turneu va participa în viitor, subliniind că rămâne la Bucureşti să se antreneze, iar noul ei antrenor Carlos Martinez va veni în România spăptămâna viitoare.

Cât priveşte Jocurile Olimpice, Simona Halep crede că şansele de a participa sunt mici: ”Mi-aş dori mult să pot să mă calific, dar am îneles că sunt şanse minime. La Paris, să joc la JO, ar fi minunat. Dar nu am clasament, trebuie să fiu în primele 60-70”.

Întrebată ce părere are despre declaraţiile Caroline Wozniacki, care a spus că nu merita să primească un wild-card la Miami, Halep a răspuns: ”Nu mă mai gândesc la asta. Să citească mai bine decizia TAS şi dacă nu o înțelege, să-i explice cineva”.

Simona Halep a fost învinsă de Paula Badosa (locul 80 WTA), scor 1-6, 6-4, 6-3, în primul tur la Miami Open. Aceasta a fost prima partidă jucată de Halep după 569 de zile.

Simona Halep a revenit în circuitul WTA la Miami Open, după ce TAS a redus suspendarea sa de la patru ani la nouă luni.

Stiri recente

Comentatorul sportiv Octavian Vintilă a murit la 86 de ani

Comentatorul sportiv de la Radio România Actualităţi, Octavian Vintilă a murit, vineri, la vârsta de 86 de ani. El...