Halep, Contra şi Chivu, într-o campanie pentru copiii cu boli incurabile

Progresul Spartac a pornit lansat în returul Ligii a III-a, Seria a II-a, după o victorie repurtată pe teren propriu, 2-0 (2-0) cu Sportul Chișcani, informează revista Sport Magazin.

În minutul 20, la o fază bine prelucrată pe banda dreaptă, Parfeon, a călcat balonul înapoi pentru excelentul Apostol care, de pe loc, a trimis o torpilă imparabilă, de la peste 25 de metri. Pentru spectacol, mingea a mușcat muchia interioară a transversalei și s-a dus la vinclul, un gol spectaculos, care a aruncat tribunele în aer.

Simona Halep, Cristian Chivu, Cosmin Contra, Gheorghe Craioveanu şi Ciprian Marica apar într-un videoclip al Campaniei Jeans4Dreams, care îşi propune să ofere şansa la tratament şi îngrijire pentru cei peste 100 de micuţi de la Fundaţia Copii în Dificultate.

Mesajele de susţinere ale sportivilor au fost proiectate cu ocazia avanpremierei celui mai recent film al regizorului Corneliu Porumboiu, Fotbal Infinit.

La evenimentul care a avut loc la Cinema Muzeul Ţăranului Român, au mai participat actriţa Catrinel Menghia (Marlon), fostul arbitru Adrian Porumboiu şi fotbaliştii Marius Lăcătuş, Miodrag Belodedici, Ciprian Marica, cinefili şi  jurnalişti.

“Sunt Simona Halep şi susţin campania Jeans4Dreams“, este mesajul numărului 1 WTA.

Selecţionerul României, Cosmin Contra, arată că susţine campania în favoarea copiilor aflaţi în dificultate. Şi fostul vârf al naţionalei, Ciprian Marica, transmite un mesaj simplu şi direct: „Implică-te şi tu. Ajută-i! Şi donează!”.

Fostul căpitan al naţionalei, Cristian Chivu, tată a două fetiţe, a ţinut să transmită mesajul „Susţin campania Jeans4Dreams, o campanie pentru copiii în dificultate”, iar Gică Craioveanu a completat: „Îmi face o mare plăcere să pot ajuta”.

Campania Jeans4Dreams îşi propune să îi ajute pe copiii care suferă de boli incurabile ori în faze terminale, infestaţi cu HIV/SIDA, cu tulburări din spectrul autist sau abandonaţi.

În cadrul campaniei pot fi făcute donaţii prin SMS – de 2 euro – la numărul 8836, cu mesajul „Donează”, sau în contul RO60BRDE426SV39194474260 BRD.

 

(de Teodor Chiriac)