Hagi îți scoate la vânzare ”perlele”! Pentru ce sume îi vinde pe Mazilu și Borza!

Andrei Borza și Adrian Mazilu sunt doi dintre jucătorii Farului care au excelat în actualul sezon, în care Farul Constanța, echipa lui Gică Hagi, a câștigat titlul de campioană.

Datorită prestațiilor lor, cei doi puști formați la ”Academia Hagi” au intrat în vizorul mai multor formații importante din Vest. Fapt confirmat de Ciprian Marica, acționar la Farul. Fostul internațional a declarat chiar că există oferte atât pentru Borza, cât și pentru Mazilu, prețurile celor doi fiind setate la aproximativ patru milioane de euro, respectiv cinci milioane de euro!

„Deocamdată am luat o vacanță, urmează să ne întâlnim și să discutăm zilele următoare. Cert este că e o primă săptămână de pauză, vom vedea după aia. Sunt discuții, da, pentru mai mulți jucători. N-aș vrea să spun un club anume, sunt discuții cu mai multe cluburi.

Din Olanda, este adevărat. De mai mult timp, nu de acum. Au fost discuții și sunt discuții, da. Este și un rezultat că am fost campioni și că prețurile e clar nu mai pot fi plătite de un club din România. Așa cum la un moment dat se discuta și am primit și o ofertă din partea Rapidului.

Dar sigur, nu sunteți departe. Este foarte adevărat că suntem în discuții în jurul sumelor respective și că ăsta este obiectivul. Să vindem și, mai ales în situația în care suntem astăzi, campionii României, să ținem ștacheta sus”, a declarat Ciprian Marica, pentru Fanatik.

Rămâne de văzut dacă ofertele se concretizează, iar Gică Hagi va fi dispus să se despartă de ”perlele” sale.

Stiri recente

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA dat publicităţii luni, menţinându-se...