Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Haaland și Salah fac parte din Selecționata Lumii care ratează Cupa Mondială

Mai mulți fotbaliști de talie mondială, printre care Haaland și Salah, nu vor fi prezenți la Cupa Mondială din Qatar, competiție programată în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie 2022.

Site-ul Transfermarkt a realizat o  selecționată mondială formată din fotbaliștii care ratează Cupa Mondială Qatar 2022: Oblak / Donnarumma – Florenzi, Skriniar, Bastoni/Lindelof, Alaba – Barella/Verratti, Kessie/Jorginho – Salah, Odegaard, Luis Diaz/Mahrez – Haaland/Ibrahimovic.

Alți fotbaliști care nu vor juca la Cupa Mondială din acest an: Bonucci, Insigne, Immobile, Berardi, Chiesa (Italia), Forsberg, Kulusevski, Ibrahimovic și Isak (Suedia), Osimhen (Nigeria), Bailly, Kessie, Pepe, Haller, Zaha (Coasta de Fildeș), Pjanic, Dzeko (Bosnia), Schick (Cehia), Aubameyang (Gabon), Rodriguez (Columbia), Vidal, Sanchez (Chile), Calhanoglu (Turcia), Naby Keita (Guineea), Cengiz Under (Turcia).

Eșecul Italiei, campioana europeană en titre, a fost cel mai răsunător în preliminariile Cupei Mondiale. Au mai ratat calificarea echipe precum Suedia, Cehia, Norvegia, Austria, Columbia, Egipt, Nigeria sau Algeria.

Norvegianul Erling Haaland (21 de ani) și egipteanul Mohamed Salah (29 de ani) se regăsesc printre cel mai bine cotați fotbaliști din lume, care nu vor juca în Qatar.

32 de echipe vor participa la Cupa Mondială din Qatar. Vor fi 8 grupe de câte 4 echipe, iar primele două clasate din fiecare grupă se califică în faza optimilor de finală. Niciun continent nu poate avea mai mult de o echipă într-o grupă, cu excepția Europei.

Tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor de la Cupa Mondială are loc pe 1 aprilie și poate fi urmărită în format live text pe digisport.ro.

Programul Cupei Mondiale din Qatar

Faza grupelor: 21 noiembrie – 2 decembrie
Optimi de finală: 3-6 decembrie
Sferturi de finală: 9-10 decembrie
Semifinală: 13-14 decembrie
Finala mică: 17 decembrie
Finala: 18 decembrie

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: