Te asteptam si pe retelel sociale

Rally

Gyenes, locul 53 in clasamentul general

Etapa a 11-a în Raliul Dakarului a adus competitorilor doar 280 de kilometri între Nema şi Ayoun, după ce runda dintre Timbuku şi Nema a fost anulată din motive de securitate a competitorilor.

142 de motociclişti, printre care şi sătmăreanul Emanuel Gyenes, 112 maşini şi 60 de camioane au luat startul în cea de-a 11 etapă a Raliului Dakar, cu o treime mai puţin decât cei plecaţi de la Lisabona.

Runda nu a fost cronometrată, aşa că Marc Coma şi Stephane Peterhansel şi-au păstrat primele poziţii în ierarhiile moto şi auto şi după cei 280 de kilometrii stagionali. Românul a încheiat cu bine runda, ba chiar a urcat un loc in ierharhie de pe 54, pe 53 datorită unui motociclist mai bine clasat care a abandonat.

în clasamentul provizoriu, Peterhansel este urmat de colegul său de la Mitsubishi, Luc Alphand, în timp ce podiumul este completat de Jean Louis Schlesser, pe o maşină Schlesser Ford. Astăzi este programată etapa a 12-a 484 de kilometri între Ayoun şi Kayes, cu 257 de kilometri de proble speciale.

realitatea.net 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: