Gyenes, locul 53 in clasamentul general

0
149

Etapa a 11-a în Raliul Dakarului a adus competitorilor doar 280 de kilometri între Nema şi Ayoun, după ce runda dintre Timbuku şi Nema a fost anulată din motive de securitate a competitorilor.

142 de motociclişti, printre care şi sătmăreanul Emanuel Gyenes, 112 maşini şi 60 de camioane au luat startul în cea de-a 11 etapă a Raliului Dakar, cu o treime mai puţin decât cei plecaţi de la Lisabona.

Runda nu a fost cronometrată, aşa că Marc Coma şi Stephane Peterhansel şi-au păstrat primele poziţii în ierarhiile moto şi auto şi după cei 280 de kilometrii stagionali. Românul a încheiat cu bine runda, ba chiar a urcat un loc in ierharhie de pe 54, pe 53 datorită unui motociclist mai bine clasat care a abandonat.

în clasamentul provizoriu, Peterhansel este urmat de colegul său de la Mitsubishi, Luc Alphand, în timp ce podiumul este completat de Jean Louis Schlesser, pe o maşină Schlesser Ford. Astăzi este programată etapa a 12-a 484 de kilometri între Ayoun şi Kayes, cu 257 de kilometri de proble speciale.

realitatea.net 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here