Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Guso nu pleaca de la Pandurii

Oficialii clubului gorjean au anuntat ca au refuzat o oferta de transfer pentru portarul Adnan Guso (foto) de la echipa ruseasca, Spartak Nalchik.

Guso, care a mai jucat in urma cu opt ani in Rusia, la formatia Spartak Moscova, era tentat de o revenire in campionatul rus. Bosniacul urma sa aiba un salariu de 100.000 de euro pe sezon, dublu fata de ce incaseaza la Pandurii, iar gruparea gorjeana ar fi primit 200.000 de euro.

Portarul bosniac a declarat ca tranzactia a cazut din cauza presedintelui gorjenilor, Marin Condescu, care nu a fost de acord cu cedarea sa.

In alta ordine de idei Pandurii Targu Jiu a ocupat locul trei la turneul Arcadia Cup, dupa ce a invins, aseara, cu scorul de 3-0, formatia Honved Budapesta, in finala mica a competitiei amicale care s-a desfasurat in Antalya.

Golurile gorjenilor au fost inscrise de Florin Stanga 50, Ilie Iordache 56 si Florin Popete 66. Turneul a fost cistigat de TSKA Sofia.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: