Guardiola: Nu a fost un scenariu ușor împotriva celor de la Real Madrid

Josep Guardiola este mulţumit de remiza înregistrată de Manchester City, scor 1-1, cu Real Madrid, în Liga Campionilor, precizând că nu a fost un scenariu ușor.

“Vreau să felicit echipa, pentru că nu a fost un scenariu uşor împotriva celor de la Real. Prin istoria lor, prin calităţile pe care le au…

Am început meciul foarte bine, dar am suferit din cauza unei finalizări inteligente a lui Vinicius. Apoi am reuşit să egalăm când ei erau într-un moment mai bun.

Dar ne întoarcem la Manchester pentru a juca o finală în manşa secundă. De partea cealaltă, a fost Real, aşa că nu ne-a surprins cu adevărat. Ne-am apărat foarte bine în general, am fost prezenţi.

Acum e ca un meci de baraj. Ştim exact de ce sunt capabili ei. Poate că vor face ajustări, poate că nu. Va trebui să încercăm să atacăm mai bine.

Vom încerca să ajustăm unele detalii în retur, să fim mai fluenţi şi să jucăm cu ceva mai mult ritm. Vom juca acasă şi ştim că ne simţim mai confortabil în faţa publicului nostru.

Este important, pentru că echipa care va câştiga va merge în finală”, a declarat Guardiola.

Manchester City a înregistrat, scorul de 1-1, în deplasare, în compania formației Real Madrid, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Partida retur va avea loc săptămâna viitoare.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...