Te asteptam si pe retelel sociale

Pariuri Sportive

Grupul Superbet acordă un prim sprijin refugiaților ucraineni din România și Polonia

În contextul crizei umanitare din Ucraina, care a dus deja la peste jumătate de milion de refugiați, majoritatea ajunși în Polonia și în România, Grupul Superbet vrea să fie alături de ucraineni, în momentele dramatice pe care le traversează.

Astfel, grupul va acorda prin intermediul Fundației Superbet sprijin în valoare de 265.000 de euro pentru refugiații din România si Polonia. În țara noastră, sprijinul va fi acordat sub formă de cazare, alimente și asistență medicală timp de o lună pentru un număr de minim 100 de refugiați. De asemenea, 800 de telefoane dotate cu cartele SIM pre-încărcate cu opțiuni dedicate comunicării către Ucraina vor fi oferite celor care intră în țară.

În Polonia, unde grupul activează din 2017, Superbet va contribui semnificativ financiar către un ONG umanitar implicat activ în criza curentă.

„Am fost mișcați de solidaritatea și de empatia românilor și polonezilor în mijlocul celei mai grave crize umanitare pe care o traversăm, cauzată de războiul din Ucraina. Angajații și managementul grupului Superbet se implică și contribuie la ajutorul de care semenii noștri au nevoie acum și în perioada care va urma. Simțim o nevoie puternică de a multiplica efortul tuturor de până acum, menit să-i ajute și protejeze pe toți cei care sunt nevoiți să se refugieze în România, Polonia sau în alte țări din vecinătate”, a declarat Augusta Dragic, cofondator și președinta Fundației Superbet, prin care grupul Superbet derulează acțiunile sale de CSR.

#împreunăsuntemsuper #superbetfoundation #fundatiasuperbet #pariempebine #stopwar

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: