Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Grigoras: Putem invinge Dinamo

Antrenorul principal al echipei de fotbal Otelul Galati, Petre Grigoras (foto), a declarat ca formatia sa poate invinge campioana Dinamo, adversarul de simbata, din etapa a 32-a a Ligii I.

„Daca ne vom gindi ca Dinamo vine la plimbare si vom trata meciul ca atare, s-ar putea sa stricam acel record negativ cu Rapidul si numai de asta n-am chef. Dinamo este deja campioana, dar va juca pentru a-si respecta blazonul. Trebuie sa avem atitudine si daruire pe teren, iar cu ajutorul publicului sa facem tot posibilul pentru victorie. Sunt convins ca o putem obtine!”, a declarat Grigoras.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: