Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Monden

Gloriile sportului românesc o susțin pe Elena Chiriac în finala de la Survivor. Alina Dumitru, Duckadam, Raț, Rotariu, Hănescu, printre susținători

Gloriile sportului, printre care Alina Dumitru, Duckadam, Raț, Hănescu, printre susținătorii Elenei Chiriac în finala de la Survivor.

(Foto – Elena Chiriac luând interviu Larisei Iordache)

(Foto – Elena Chiriac, alături de campioanele mondiale la canotaj Gianina Beleagă și Ionela Cozmiuc, înainte de a intra la emisiune la B 1 TV)

Victor Hănescu a anunțat pe pagina de Facebook că o susține pe Elena Chiriac în finala de la Survivor. De asemenea, tot din lumea sportului alb, Andreea Prisăcariu este alături de Elena.

Din sportul rege, Elena Chiriac este susținută în finală de la Survivor de Răzvan Raț și Helmut Duckadam.

Medaliata olimpică și mondială la judo, Alina Dumitru, a anunțat oficial că o sprijină pe Elena. La fel și campionul mondial în ape înghețate, Paul Georgescu.

De asemenea federațiile sportive, printre care FR Taekwondo WT, FR Fotbal Tenis, FR Kempo, și-au anunțat sprijinul pentru Elena.

De asemenea, Cătălin Zmărăndescu, aflat în Republica Dominicană, a anunțat public că o susține pe Elena în finala de la Survivor.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: