Gloria Buzau sarbatoreste promovarea

Formatia Gloria Buzau a promovat in Liga I dupa ce a invins, simbata, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Cetate Suceava, in etapa a XXXIV-a, ultima a Ligii a II-a.

In urma acestui rezultat, echipa lui Ion Viorel (foto) a acumulat 62 de puncte si si-a pastrat pozitia a doua in clasament, pe care o ocupa si inaintea acestei etape, ultima care asigura promovarea in primul esalon.

Petrolul Ploiesti, formatie care lupta cu Gloria pentru promovare, a remizat, pe teren propriu, scor 2-2, si a incheiat sezonul pe locul 3, cu 57 de puncte

Din Seria I a mai promovat in primul esalon Delta Tulcea, insa numai matematic. Formatia tulceana nu va primi licenta pentru Liga I, dupa ce nu a depus in timp util dosarul de licentiere, si va lasa locul in primul esalon echipei Ceahlaul Piatra Neamt, ocupanta locului 15, primul retrogradabil, in sezonul 2006/2007 al Ligii I.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...