Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Campionilor

GIRONDINS BORDEAUX – OLYMPIACOS PIREU: Allez les girondins!

După ce a întrerupt hegemonia lyoneză în Ligue 1, Bordeaux şi-a propus o mulţime de lucruri şi în Europa. Să stabilească recorduri şi să realizeze performanţe cât mai mari. Mulţi au zâmbit. Dar, zâmbetul s-a transformat în rictus. Pentru că Girondins a fost cea mai bunăechipă în faza grupelor cu cinci victorii şi o singură remiză, în faţa lui Juventus (1-1). Francezii au demonstrat că deţin şi cea mai bună apărare din Liga Campionilor având numai două goluri încasate.

Tragedie greaca?

Olympiacos are numeroase motive de îngrijorare. În tur, Bordeaux s-a impus (1-0) mai clar decât o arată scorul aşa că, în mare măsură, califi carea pare în mare măsură compromisă pentru eleni. Mai ales că, Olympiacos n-a mai câştigat într-o deplasare în Champions League din 2007, când o învingea pe Lazio (2-1), la Roma. În schimb, grecii au un complex în faţa echipelor din Hexagon. Au pierdut şapte meciuri din zece în faţa francezilor, iar ultimile deplasări europene au însemnat eşecuri cu Saint Etienne şi cu Olympique Lyon. Nu trebuie uitat nici faptul că Bordeaux nu a pierdut niciodată în competiţiile UEFA după ce au câştigat în deplasare.

Pronostic: 1. În tur 1-0

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: