Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Gino Iorgulescu, reales președinte LPF! A fost singurul candidat pentru funcția pe care o ocupă din 2013. Primul obiectiv: mărirea contractului pentru drepturile TV ale Ligii 1

Gino Iorgulescu reales președinte LPF

Gino Iorgulescu a fost reales, marţi, în funcţia de preşedinte al LPF, Liga Profesionistă de Fotbal. A fost singurul candidat la alegerile desfăşurate în cadrul Adunării Generale a forului respectiv.

Iorgulescu conduce LPF din 2013 și acum a fost votat în unanimitate de reprezentanţii celor 16 cluburi din Liga 1.

Pentru a participa la alegeri, cei interesați trebuiau să îndeplinească patru criterii: să fie cetăţeni români, să aibă studii superioare, să nu fi avut condamnări privative de libertate şi să depună la dosar o propunere din partea unui club din Liga 1.

Gino Iorgulescu, reales președinte LPF

Gino Iorgulescu a devenit în premieră preşedinte LPF la 14 noiembrie 2013, cu 11 voturi, faţă de cele 7 ale contracandidatului Dumitru Dragomir.

Al doilea mandat l-a câștigat la 23 octombrie 2017. A primit 13 voturi, iar contracandidatul său de atunci Sorin Drăgoi, preşedinte ACS Poli Timişoara, a primit doar unul.

Din 2017 mandatul celui care conduce Liga Profesionistă de Fotbal s-a extins de la patru la cinci ani printr-o modificare a Statutului LPF.

La alegerile LPF s-a întâmplat ca la alegerile pentru postul de președinte al FRF, acolo unde Răzvan Burleanu a câștigat al treilea mandat consecutiv. A fost ales în unanimitate, fiind singurul candidat.

„Vă informez că s-a ales conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal, în frunte cu mine, secretar general domnul Iustin, director economic domnul Calacea și vice-președinte Pongratz. Propunerile pentru candidatură au fost 15 propuneri de la 15 cluburi, alegerea mea a fost în unanimitate. Ne-am propus multe lucruri, le voi spune pe cele mai importante. În primul rând, încheierea unui nou contract (n.red. pentru drepturile TV), pe perioada 2024 – 2029, și o să încercăm să mărim acest contract. Ne-am propus să atragem către Liga 1 tineretul, care își dorește acest lucru, să-i aducem mai aproape, să creștem numărul spectatorilor la meciuri”, a spus Gino Iorgulescu.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: