Te asteptam si pe retelel sociale

Handbal

Gatu: Preferam alt adversar

Dupa aflarea vestii ca Romania va intalni Suedia, in play-off-ul Campionatului European Masculin din 2008, Cristian Gatu, presedintele Federatiei Romane de Handbal, a declarat ca echipa noastra va intalni cel mai greu adversar posibil.

„Este o echipa foarte puternica, dar asta nu inseamna ca nu aveam sanse. Jucatorii trebuie sa fie convinsi ca au valoare sa mearga mai departe. Preferam alt adversar, dar ne vom bate pana la capat”.

Totusi, Gatu considera ca nationala de handbal masculin are un mic avantaj fata de adversar, prin faptul ca meciul retur se va disputa in Romania, publicul putand deveni un important atu: „Avem un mic avantaj, calificarea o jucam la noi, cu un jucator in plus, care speram noi ca va fii publicul”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: