Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Gabi Tamaș a semnat cu Petrolul! Ce durată are contractul cu „lupii”

tamaș petrolul

Fundaşul Gabriel Tamaş, ultima oară la FC Voluntari, s-a transferat la Petrolul Ploieşti.

Apărătorul de 38 de ani a semnat un contract valabil până în 2024 cu echipa nou-promovată în Liga 1.

Tamaş a jucat la echipe ca Spartak Moscova, Galatasary Istanbul, Celta Vigo, AJ Auxerre, West Bromwich Albion, Doncaster, Watford, Cardiff City, Hapoel Haifa, dar și la cluburi din țară precum Dinamo, CFR Cluj, FCSB, Astra Giurgiu, Universitatea Cluj şi FC Voluntari.

Gabi Tamaș a semnat cu Petrolul! Ce durată are contractul cu „lupii”

Fostul internațional are un titlu și trei Cupe ale României câștigate, dar şi Cupa şi Supercupa Israelului.

„Gabriel Tamaş este jucătorul Petrolului Ploieşti. Experimentatul apărător a semnat cu clubul nostru un acord valabil până în vara anului 2024. Jucătorul cu 67 de selecţii în prima reprezentativă tricoloră va fi astfel unul dintre stâlpii defensivei galben-albaştrilor în noul sezon, experienţa şi valoarea sa urmând cu siguranţă să ajute echipa noastră în atingerea obiectivelor propuse” arată Petrolul pe site-ul oficial.

„Mi s-a părut foarte interesant proiectul de la Ploieşti şi a contat foarte mult faptul că Petrolul este un club de tradiţie, cu nişte fani extraordinari. În plus, cunosc oameni în Ploieşti cărora le place foarte mult fotbalul şi mie îmi place să fac oamenii fericiţi. La Astra i-am făcut, la Voluntari i-am făcut, acum sper să facem şi Ploieştiul fericit”, a spus Gabi Tamaș.

sursa foto www.facebook.com/official.fcpetrolul

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: