FRF a prelungit contractul cu Joma pe o perioadă de 4 ani

FRF a prelungit până la 31 decembrie 2026 înțelegerea cu sponsorul tehnic al naţionalelor, Joma.

Astfel, Joma devine cel mai longeviv partener al FRF, care susţine echipele naţionale pe o perioadă de cel puţin 11 ani. Contractul poate fi prelungit pentru încă doi ani, cu acordul ambelor părţi, informează FRF.
Semnarea contractului a avut loc la fabrica Joma din Spania, situată în Portillo de Toledo. În regiunea Castilla-La Mancha, casa lui Don Quijote, legendarul personaj creat de Miguel de Cervantes.
Înainte de aceasta, membrii delegaţiei FRF au vizitat sediul Joma, unde au avut ocazia să vadă cum sunt create noile modele. Și cum sunt ambalate şi livrate echipamentele echipelor naţionale.
„Am ales să continuăm cu Joma, care a arătat pe parcursul parteneriatului cel mai mare sprijin şi implicare în toate proiectele FRF. Este important să avem parteneri care să aibă încredere în întregul proces de reconstrucţie a echipei naţionale şi Joma este unul dintre ele.
Faptul că susţine toate echipele naţionale din 2015 demonstrează acest angajament esenţial. Sper ca împreună să reuşim să realizăm visul nostru, acela de a ne califica la următoarele turnee finale, Euro 2024 şi  CM 2026”. A declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.
Începând din 2015, Joma este sponsorul tehnic al tuturor echipelor naţionale ale României, de la cele mai tinere echipe naţionale. Under 15, feminin şi masculin, până la seniori, inclusiv futsal sau fotbal pe plajă.
Joma este unul dintre cei mai mari producători de echipamente sportive la nivel mondial, fiind prezent pe pieţele din Europa. Asia, Africa sau America, în cele mai importante competiţii sportive şi în campionate de top precum Bundesliga, La Liga sau Serie A.

Stiri recente

Departamentul american al Justiţiei va plăti 100 de milioane de dolari gimnastelor agresate sexual de fostul medic al lotului naţional, pentru a pune capăt...

Departamentul american al Justiţiei va plăti aproximativ 100 de milioane de dolari unui număr de aproximativ o sută de...