Te asteptam si pe retelel sociale

Formula 1

FORMULA 1/ Renault exclusa din MP al Europei

Echipa Renault a fost exclusă din următoarea etapă de Formula 1, Marele Premiu al Europei de la Valencia, după ce roata dreapta faţă a monopostului pilotat de Fernando Alonso a zburat pe pistă în timpul cursei de la Hungaroring.

Comisarii de cursă au decis că totul a fost din cauza unei neglijenţe a echipei, care l-a lăsat pe Alonso să plece de la boxe înainte de a monta corespunzător roata. Comisarii au considerat că a fost încălcat flagrant regulamentul sportiv, motiv pentru care au luat această decizie drastică. Ca argumente în favoarea acestei decizii, oficialii au spus că Renault i-a permis cu bună ştiinţă lui Alonso să plece de la boxe fără ca unul dintre dispozitivele care leagă pneul de monopost să fie într-o poziţie sigură, că nu a întreprins nici o acţiune pentru ca monopostul să nu fie lăsat să plece din pitlane şi că nu l-a informat pe pilot despre această problemă, după ce Alonso a contactat echipa prin radio crezând că are o pană.

Renault a anunţat că intenţionează să facă apel la această hotărâre. Marele Premiu al Europei va avea loc pe 23 august, apelul echipei franceze urmând să fie judecat la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: