FORMULA 1/ Fisichella la Ferrari?

După ce a obţinut un surprinzător pole position la Spa, Giancarlo Fisichella (foto) a infirmat zvonurile din paddock, conform cărora ar urma să-i ia locul la Ferrari lui Luca Badoer începând din runda următoare, cea de la Monza.

“Nu am fost contactat de nici o echipă”, a spus Fisichella. “Nu am discutat nici măcar cu Force India vizavi de un nou contract pentru anul viitor”. În presa italiană au apărut informaţii conform cărora Giancarlo ar urma să alerge pentru Ferrari începând de la Monza şi până la finele sezonului, iar Vitantonio Liuzzi i-ar lua locul la Force India. Mai mult decât atât, mass-media din peninsulă susţine că Liuzzi ar urma să rămână şi în 2010, dacă echipa lui Vijay Mallya va mai avea suficienţi bani pentru a concura în Marele Circ.

Despre toate aceste speculaţii, Mallya a spus la rândul său că nu a fost contactat de nimeni de la Ferrari în legătură cu Fisichella şi a asigurat pe toată lumea că Force India nu are probleme financiare şi că pierderile suferite de alte afaceri ale sale nu afectează deloc echipa de Formula 1.

Stiri recente

Acțiunea “Mingi pentru suporteri” Alexandrion Group, la FC Hermannstadt – Politehnica Iaşi

Acțiunea "Mingi pentru suporteri" cu ajutorul jucatorilor care au oferit mingi cu logo-ul Alexandrion Group celor din tribune a...