Florinel Coman – Cu Rapid este un meci pe care trebuie să-l câștigăm

Atacantul Florinel Coman crede că meciul cu Rapid pe Arena Naţională trebuie câștigat de FCSB.

„Încă trei puncte. Ni le doream. Ştiam că vor veni mulţi oameni să ne susţină, mulţi suporteri, pentru că am făcut multe lucruri bune în acest sezon.

Nu vedem cu adevărat unde suntem, cu Rapid. Se vor înjumătăţi punctele… noi suntem… bine, se fac calcule, dar nu ne arătăm valoarea cu Rapid. Nu este un meci de aşa manieră.

Este un meci pe care trebuie să îl câştigăm. E un derby pe care îl aşteptă toată lumea pentru că sunt suporterii foarte mulţi la fiecare, mai mulţi la noi, dar e normal să fie un derby frumos şi aşteptat de fiecare spectator.

E un meci revanşă pentru ultima etapă din sezonul trecut?Nu e. Vai de capul nostru cum am venit de la Ovidiu. Nu mai conta meciul acela.

Acum chiar contează meciul acesta şi trebuie să câştigăm pentru a ne atinge obiectivul aşteptat de toată lumea. E un avantaj că meciul cu Rapid se joacă pe Arena Naţională?

Se poate spune că este un avantaj, pentru că am jucat toate meciurile de acasă aici, dar sincer, un derby, cum am jucat şi cu Dinamo, derby-urile se joacă pe stadioane mari nu unde am jucat cu zece mii în tribună.

Nu vreau să discut despre oferte. M-am montat când mi-a venit oferta de cinci milioane, atât”, a declarat Florinel Coman.

Echipa FCSB a învins, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

Stiri recente

David Popovici, patru medalii de aur la Campionatul Național

David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 100 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot...