Fiorentina, invinsa de Internationale Milano

Fără Adrian Mutu pe teren, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, Fiorentina nu a reuşit să oprească lidera Internazionale Milano din drumul spre Lo Scudetto pierzând partida de pe Giuseppe Meazza cu scorul de 1-3.

Luca Toni a deschis scorul pentru Fiorentina în minutul 5 dar Dejan Stankovic, Adriano (foto) şi Zlatan Ibrahimovici au marcat gol după gol în poarta lui Sebastian Frey şi au dus scorul la un liniştitor 3-1 pentru Inter.

Gazdele i-au avut în teren pe Toldo – Maicon, Burdisso, Materazzi, Maxwell (Cordoba) – Vieira, Cambiasso, Cr. Zanetti – Ibrahimovici, D. Stankovic (Dacourt), Adriano (Crespo), în timp ce Fiorentina a mizat pe Frey – Potenza, Gamberini, Dainelli, Pasqual – Blasi (Reginaldo), Donadel, Liverani (Pazzini), Gobbi (Montolivo), Jorgensen – Toni.

Cu Cristian Chivu integralist şi cu o evoluţie foarte bună deşi căpitanul României a evoluat mijlocaş la închidere, Roma nu a reuşit decât un 1-1 la Livorno, după ce gazdele au deschis scorul prin Cristiano Lucarelii iar romanii au egalat prin Totti.

Cu Paul Codrea integralist şi cu o evoluţie bună, Siena a învins cu 2-1 pe Chievo după ce oaspeţii au deschis scorul prin Brighi iar gazdele au întors rezultatul după pauză prin Antonini şi Portanova.

în celelalte partide, Cagliari s-a impus cu 1-0 la Catania, gol Suazo din penalty, Empoli a învins cu 2-0 pe Sampdoria, goluri Saudati şi Matteini, Parma a învins cu 1-0 pe Torino, gol Rossi, iar Udinese a învins cu 1-0 pe Messina, gol Iaquinta.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...