Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

Finala Ding Junhui – Ronnie O’Sullivan

Mastersul Marii Britanii se apropie de final urmând ca duminică să se dispute marea finală a competiţiei între chinezul Ding Junhui şi englezul Ronnie OSullivan, cei mai în formă jucători ai momentului.

Venit din turul preliminar, Ding Junhui a trecut fără probleme de adversarii săi mai bine cotaţi, Peter Ebdon şi Stephen Lee, pentru a-l învinge clar şi pe scoţianul Stephen Hendry, 6-3, şi a se califica în finală.

Ding îl va întâlni în ultimul act pe englezul Ronnie OSullivan, cel care a trecut cu bine peste un meci maraton cu irlandezul Ken Doherty în sferturi şi i-a surclasat pe englezul Ali Carter în optimi şi pe scoţianul Stephen Maguire în semifinale.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: