Filmele lunii mai la Netflix

Netflix a publicat pe contul oficial de Twitter o listă lungă de filme pe care care le lansează. Astfel, producțiile lunii mai la Netflix sunt următoarele:

  1. Alonf for the Ride / La drum împreună (apare pe 6 mai)

În vara dinaintea începerii facultății, silitoarea Auden îl cunoaște pe misteriosul Eli care, în aventurile nocturne, o ajută să ducă viața fără griji după care tânjea. Cu Emma Pasarow, Belmont Cameli, Kate Bosworth.

2. The Takedown / Agenți foarte speciali (apare pe 6 mai)

După o pauză de zece ani, doi polițiști incompatibili fac din nou echipă pentru a investiga o crimă într-un orășel francez divizat, pe fondul unei ample conspirații.

3. Thar / Crimele trecutului (apare pe 6 mai)

Un polițist veteran are ocazia să arate ce poate când liniștea unui orășel este tulburată de o crimă și de complotul sinistru al unui străin. Filmul indian îl are în distribuție pe Anil Kapoor

4. Senior Year / Ultimul an de liceu (apare pe 13 mai)

S-a aflat în comă 20 de ani în urma unei figuri ratate pe când era majoretă. Trezită acum, la 37 de ani, e pregătită să-și îndeplinească visul de a deveni regina balului. Comedia îi are în distribuție pe Rebel Wilson, Sam Richardson și Zoe Chao.

5. A PERFECT PAIRING / O alăturare perfectă (apare pe 19 mai)

6. THE PHOTOGRAPHER: MURDER IN PINAMAR / Fotograful (Asasinarea lui José Luis Cabezas) – apare pe 19 mai

Acest documentar investighează uciderea fotojurnalistului José Luis Cabezas, o crimă care a cutremurat Argentina și a scos la iveală o conspirație politică și financiară.

Stiri recente

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Rouen. Ruse (26 de ani, 83...